Sponsor

27 Temmuz 2009 Pazartesi

Kayıt - Rec filmi izle

KAYIT - REC
KAYIT - REC

Korku Gerilim

Güzel haberci Niña Medeiros'un kamerayla çekim yapmasıyla başlar. Siz Uyurken adlı bir program için. Durgun bir gecedir ve Nina çekimlerini basketbol ve bazı söyleşilerle dolduracaktır. Sonra ilerleyen dakikalarda yan apartmandan çok gürültü gelmesi şikayetiyle polis aranır. Polisler bu çığlıkların sebebini araştırmaya gelince Nina ve kameramanı da "bize malzeme çıktı" sevinciyle polislere takılırla.Fakat işin aslı farklıdır ve kurulan tuzaklardan kurtulamazlar ama ayrıntıya takılan birşey vardır o da açık unutulmuş kamera herşeye şahit olmuştur.
Yorum: İspanyol yapımı bir korku filmi olan [Rec]‘i az önce izledim. Maalesef pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Daha önce El Espinazo Del Diablo gibi yine İspanyol yapımı bir korku filmi beğenimi kazanmıştı ancak bu film maalesef beklentilerimi karşılamadı. IMDB’de de 7.8 puan almış.
Bir yerel televizonda çalışan spiker ve kameraman itfaiyecilerle ilgili tv belgeseli yapmaktadır. Çekim sırasında bir evde çığlık duyulduğuna dair ihbar gelir, kahramanlarımız da itfaiyecilerle birlikte olay yerine gider.


@

güzel filme benziyor izlemedğim için bişey söylemiyeceğim.

Hiç yorum yok: