Sponsor

22 Temmuz 2009 Çarşamba

Hollywood Diyeti

fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc Yağın vücuttan bir atılmamasının suçlusu yemekteki fazla şekerdir. Bunu keşfeden Amerikalı bilim adamları bir çözüm geliştirdiler “Hollywood diyeti”. Hollywood diyeti olarak da adlandırılabilecek bu “Sugar Busters” adını verdiler. Bu inanılmaz diyette kalori saymak yerine gerçek karbonhidratlar hiç düşünmeden alınabiliyor ve rahatlıkla kilo verilebiliyor.


fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc Kate Winslet, Gillian Anderson, Christian Slater, Rachel Hunter ve Jeanne Tripplehorn bu diyet sayesinde istedikleri “Sugar Busters”ın prensibi oldukça basit: Yapmanız gereken tek şey, şekeri hayatınızdan çıkarmak. Bununla o bildiğimiz şekerden söz edilmiyor tabii. Vücut karbonhidratları eritirken kendi glikozunu üretebiliyor. Eğer karbonhidratlı bolca alırsanız kan şekeriniz yükseliyor.

fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc Kan yükselmesi sırasında vücut üretiyor. Bu hormon glikozlar duyulan yerlere gönderiyor. Oralarda enerjiye dönüşüyor ya da enerji üretilmediğinde glikoz fazla ise yağ olarak depolanıyor. Kan şekeri yükselirse, o kadar üretilmiş oluyor ve bir o kadar da karbonhidratlar yağa dönüşüyor.

Hiç yorum yok: