Sponsor

31 Ekim 2008 Cuma

Bangkok Dangerous - Zor Karar 2008 Nicolas Cage Filmi İzle



Bangkok Dangerous-Zor Karar,Bangkok Dangerous-Zor Karar izle,Bangkok Dangerous-Zor Karar indir,Bangkok Dangerous-Zor Karar online izle,Bangkok Dangerous-Zor Karar indirmeden izle,Bangkok Dangerous-Zor Karar film izle,Bangkok Dangerous-Zor Karar film indir,Bangkok Dangerous-Zor Karar filmi izle,Bangkok Dangerous-Zor Karar filmi indir,Bangkok Dangerous-Zor Karar vizyon filmler,film izle,online film izle….
imdb puanı : 5.4/10
Yapım : 2008, ABD
Tür : Aksiyon / Dram / Gerilim
Yönetmen : Oxide Pang Chun, Danny Pang
Senaryo : Oxide Pang Chun, Jason Richman
Oyuncular : Nicolas Cage, James With, Philip Waley, Charlie Yeung, Shaun Delaney, Shahkrit Yamnarm, Panward Hemmanee, Dom Hetrakul
Yapımcı : Nicolas Cage, Norman Golightly, Andrew Pfeffer, William Sherak, Jason Shuman, Chris Lowenstein, Denis O’sullivan, Matt Summers, Ben Waisbren
Görüntü Yönetmeni : Decha Srimantra
Müzik : Brian Tyler
Süre : 1 saat, 55 dk.
Gösterim Tarihi : 31 Ekim 2008


Konusu :
Başrolünde iki kez Oscar adaylığı, dört kez de Altın Küre adaylığı kazanan, Oscar ve Altın Küre ödüllü Nicolas Cage’in oynadığı, 45 milyon dolarlık yapım bütçesiyle gerçekleştirilen, “Bangkok Dangerous” sözleşmesini yaptığı cinayetler serisini gerçekleştirmek için Tayland’a giden bir kiralık katilin hayatındaki beklenmedik kökten değişimleri ve dönüşümleri konu alır.

Joe (Nicolas Cage), Surat adlı acımasız suç patronunun dört düşmanını öldürmek üzere Tayland’ın başkenti Bangkok’a iner.
Bu ülkeyi hiç tanımadığı için kendisine yardım etmesi ve yol göstermesi için Kong (Shahkrit Yamnarm) adlı bir dolandırıcıyla anlaşma yapar. İşini tamamladıktan sonra onu da öldürüp bütün izleri yok etmeyi planlamaktadır.
İşin tuhafı, tam bir yalnız kurt olan Joe kendisini bu genç adama akıl hocalığı yaparken bulacak, bu arada yerel bir dükkanda çalışan sağır ve dilsiz bir kıza adım adım aşık olacaktır. Bangkok kentinin sarhoş edici güzelliklerinde ilerlemeye çalışan Joe kendi varoluşunu sorgulamaya başlar. Surat’ın katliam zamanının geldiğini düşündüğü sırada Joe artık değişmiş, bambaşka birisi olmuştur.



PARÇA 2


PARÇA 3


PARÇA 4


Hiç yorum yok: