Sponsor

21 Nisan 2014 Pazartesi

Hazır Site Var Dediler Geldik

Son zamanlarda çıkan yasa gereği siz de bir web site yaptırmayı düşünüyorsunuz, ancak özel tasarımlara binlerce lira para isteniyor. Siz de bu paraları vermek istemiyorsunuz. Tam da size göre bir sistemimiz var. Üsteklik bu sistemden para da kazanabilirsiniz nasıl mı ?


Bunu en uygun şekilde nasıl yaptırırım diye düşünmeyin diye,

www.hazirsiteweb.com adresine girin ve hazır site scriptleri, kurumsal ve sektörel scriptlerden yararlanın. Hem de çok uygun fiyatlara.

Peki ne kaybım olacak ?

Hiçbir kaybınız olmayacak. Sistemi satın alın ve daha sonra giriş yapıp alan adınızı ve istediğiniz kurumsal veya sektörel scriptlerden bir tanesini bize iletin biz de 24 saat içerisinde kurup , size teslim edelim.

Her yıl mı ödeyecem bu parayı ?

Hayır bu ücret her yıl ödenmez. Sadece bir defaya mahsus sisden tahsis edilir. Ayrıca ek olarak hosting de dâhil olarak almışsanız, çok cüz-i bir fiyat sizden isteniz. Bu da internet kiralama alanı ve alan adınızın ücreti olarak alınır.

Bayi olup ben de satmak istiyorum. Bu mümkün mü?

Tabiki mümkün, çok uygun fiyatlardan alıp siz de satışlarınızı gerçekleştirip, oturduğunuz yerden kazanç sağlayabilirsiniz.

Scriptlerinizin yazılım dili nedir?

Hazır scriptler tamamı PHP olarak kodlanarak yazılmaktadır.

Bayi olmak ücretli mi?

Bayi olmak ücretli değildir. Scriptleri daha uygun alabilmek için , hesabınıza bakiye yükleyerek atın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bu hazır php scriptler sayesinde siz de para kazanabilirsiniz. Ayrıca çok uygun fiyatlarla tek bir kontrol paneli üzerinden yönetimlerinizi sağlayabilirsiniz.
Hazır site scriptleri