Sponsor

31 Ocak 2010 Pazar

Yeşilçam sinema 18

Bu Başlık altında fazla film yok diğer taraflara böz gezdirin be yaw:D
Bir varmış bir yokmuş evvel zaman içinde Kalbur saman içinde yeşilçam sinema 18 varmış bu yeşilçam eskiden çok açık seçik filmler çekerlermiş,üstsüz kadınlar, hele hele birde aktris var ki o herkesden açık seçik filmler çekiyormuş şimdi de herkese artislik yapıyormuş daha iyisini yaparım daha iyisini ederim diye ama artık yeşilçam sinema 18 filmleri bitmeye başlamış değil hatta bitmiş,yenilerde daha iyi teknolojilerle daha iyi imkanlarla daha güzel filmler çekiliyor eskinin o açık seçik filmleri gibi değil kimse bilmez aceba neyi kanıtlamaya çalışıyorlardı kimse bilemez tabi ama neyse yinede eskiler güzeldi ya onları arada böyle makalelerle böyle filmlerle hatırlamak lazım gerek değil mi terbiyesizliğin hiç lüzmu yok o yüzde bizde yeşilçam sinema 18 olarak sizlere elimizden geldiği kadar yeşilçam filmlerini koyuyoruz bakmayın siz rakiplerimize onlarda iş yok en yeni en güncel yeşilçam sinema 18 filmleri ni biz yayımlıyoruz bilmediğiniz daha önce ismini bile duymadıklarınız aralarında çıkabilir o yüzden hiç ama hiç şaşırmayın... Bizi güncel tutun yeter sizden isteğimiz bu ee hep biz kendimizden bahsettik sizler nasılsınız beğeniyormusunuz yeşilçam filmlerini bu başlık altında yeşilçam filmlerine yorumlar yapabilir engin bekanızı bizimle paylaşabilirsiniz....... Oyes işte.. :D

Hele hele hele şu terbiyesizliğe bir bakın ;
http://images.gittigidiyor.com/2154/FIGEN-HAN-KALP-KALBE-YESILCAM-SINEMA-AFISI__21548280_0.jpg
Pff olmaz ya bide video koyalım yeşilçamla ilgili ;D;
Neyse sonra koyarıız onlarıda ya:D

26 Ocak 2010 Salı

Hülya Avşar üstsüz Erotik izle

Hülya avşarın üstsüz videosunu buradan izleyebilirsiniz bu yeşilçam 18 lere benzemez... =)


22 Ocak 2010 Cuma

Son Vampir Türkçe Dublaj izle

son-vampir-turkce-filmseanscom

Uzak doğu filmleri arıyordunuz işte filmler Son vampir filmini alttaki linklerden izleyebilirsiniz.

;)


Türü : Gerilim / Korku / Aksiyon
IMDb : 5,8
Gösterim Tarihi : 18 Eylül 2009
Yönetmen : Chris Nahon
Senaryo : Ronny Yu , Kenji Kamiyama
Yapım : 2008, Hong-Kong , 48 dk.
Oyuncular Gianna Jun (Saya) , Allison Miller (Alice Mckee) , Masiela Lusha (Sharon) , Colin Salmon , JJ Feild (Luke) , Andrew Pleavin (Colonel Frank Tinsdale)
Konusu:Saya vampir anne ve insan ırkından bir babanın kızıdır. 16 yaşında, naif bir görüntüsü olsa da aslında 400 yaşındadır ve iki ırk arasında kalmanın acısını yaşar. Hayatını samuray becerilerini geliştirmeye ve dünyayı vampirlerden temizlemeye adamıştır, diğerleri gibi hayatta kalması kana bağlı olsa da.
El altından yürütülen bir organizasyon için çalışırken, Tokyo’ da üssü olan bir Amerikan ordusunun üzerine yollanınca, Saya tüm vampirlerin atası olan Onigen’ i yok etme şansı olduğunu düşünür. İnsan üstü güçlerini ve kılıcını kullanarak işe koyulur.
Bu esnada yüzyıllardır ilk defa bir insanla ilişki kurar ki o da Onigen’ in üzerinde en büyük etkiye sahip olan üssün generalinin kızıdır.

Alternatif 1

Videoweed izlemek için tıklayın

Alternatif 2

Movshare izlemek için tıklayın

20 Ocak 2010 Çarşamba

18 Ocak 2010 Pazartesi

Yeşilçam XXX Yeşilçam 18 Filmleri

Eski yeşilçamın muhteşem filmlerini buradan izleyebilirsiniz,size daha iyi hizmet vermek için burayı açıyoruz , izleyin bakalım ne kazanacaksınız...

Aydemir Akbaş izle :



İyi seyirler...

17 Ocak 2010 Pazar

Son Durak 4 Türkçe Dublaj izle


Son durak 4 filmi izleyin 18 yesilcam gibi bi film ama bu sefer korku var Dikkat edin
Tür : Gerilim / Korku
Gösterim Tarihi : 28 Ağustos 2009
Yaş Sınırı : +18
Yönetmen : David R. Ellis
Senaryo : David R. Ellis , Eric Bress , Jeffrey Reddick
Görüntü Yönetmeni : Glen Macpherson
Müzik : Brian Tyler
Yapım : 2009, ABD
Oyuncular Krista Allen (Ally) , Nick Zano (Hunt) , Mykelti Williamson , Shantel VanSanten (Lori) , Bobby Campo (Nick) , Stephanie Honore (Gearhead’s Girlfriend)
Konusu:Nick ve arkadaşları bir hafta sonu araba yarışı seyretmeye gittiklerinde, gözünün önüne birkaç dakika içinde olacak facia canlandığında arkadaşlarını apar topar toplayıp dışarı çıkartır.
Arkadaşları ne olduğunu anlayamadan Nick’in öngördüğü olaylar gerçekleşir.
Onlar ve orda olması gereken birkaç kişi daha kurtulmuştur. Ama kaderden ne kadar süre kaçabileceklerdir?
Alternatif 1
videoweed izlemek için tıklayın
Alternatif 2
Movshare izlemek için tıklayın

15 Ocak 2010 Cuma

Cam Siliciler + 18 Yeşilçam




Yeşilçam'ın yıldızlarının buluştuğu bir film cam siliciler kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum filmizleyeli.blogspot.com olarak iyi seyirler dileriz....Cok çalışmamız gerek cok... =)

12 Ocak 2010 Salı

Müjde Ar Yeşilçam +18 AİLE KADINI


Müjde Ar 'ın bir yeşilçam 18 filmi daha kesinlikle izleyin...


İşte Fİlm de burada

10 Ocak 2010 Pazar

Şalvar Davası 18 online izle


Yeşilçam klasiklerinden olan şalvar davası Müjde Ar ve Şener Şen in başrolunu paylaştığı bir Eski Türk Filmi Kesinlikle izleyin..
İyi Seyirler...

8 Ocak 2010 Cuma

Ömrümce Unutamadım


Kartal Tibet Ve Filiz Akının Başrolunü paylaştığı mükemmel bir yeşilçam 18 filmi mutlaka izleyin ama sakın kaçırmayın.
Video ' yu izlemek için BURAYA TIKALYIN

7 Ocak 2010 Perşembe

Bırakın Yaşayalım Yeşilçam


Cüney Arkın'ın Mükemmel bir yeşilçam 18 filmi daha Mutlaka izleyin...
Google Den Buraya Tıklayın Ve izleyin

Videolar Google'den eklenmiştir,sorumluluk kabul edilmemektedir.

Cadavres [ Alt Yazılı ] Online izle



Mükemmel bir film kesinlikle izleyin
Buradan izleyin

TIKLAYIN

1 Ocak 2010 Cuma

Adalet Peşinde Filmini izle, Adalet Peşinde izle

Adalet Peşinde-Law Abiding Citizen-poster

Yönetmen :
F. Gary Gray
Senaryo Yazarı : Kurt Wimmer
Tür : Dram

“The Italian Job/İtalyan İşi”nin yönetmeni Gray, “Law Abiding Citizen/Adalet Peşinde”de ölümle sonuçlanan bir ev soygunu sonrasında sağ kalan kişinin sevdiklerinin intikamını almak için sınır tanımayışını işlerken, kör adaleti de sarsıcı bir şekilde mercek altına yatırıyor. Clyde Shelton (Gerard Butler) evine yapılan bir soygun girişimi sırasında eşini ve kızını kaybeden dürüst bir aile babasıdır. Katiller yakalandığında, davaya Philadelphia’da başarılı bir savcı olan Nick Rice (Jamie Foxx) atanır. Nick, zanlılardan birine, suç ortağının aleyhinde ifade vermesine karşılık hafif bir ceza önerir.

Aradan on yıl geçer. Hafif cezayla kurtulmuş olan katil ölü bulunur ve Clyde Shelton soğukkanlılıkla suçu işlediğini itiraf eder. Sonra Nick’e bir ültimatom verir: Nick kusurlu adalet sistemini düzeltmediği takdirde, Shelton’ın eşinin ve karısının cinayet davasında yer alan kilit isimler ölecektir.

Çok geçmeden, Shelton tehditlerini yerine getirmeye başlar ve hapisteki hücresinden ne öngörülmesi ne de önlenmesi mümkün olan görkemli ve acımasız bir dizi suikast organize eder. Philadelphia’nın önde gelen isimleri Shelton tarafından birer birer öldürülürken, yetkililer bu terör dalgasına son veremedikleri için şehirde korku hüküm sürmeye başlar. Cinayetleri durdurabilecek tek kişi Nick’tir. Bunu başarabilmek için de, en ufak bir yanlış adımın bile ölüm anlamına geldiği yırtıcı bir oyunda bu dahi psikopatı zekaca alt etmek zorundadır. Ailesi de Shelton’ın hedefi olan Nick, kendini ölümcül bir rakiple zamana karşı yarışır bulur, ama görünüşe göre rakibi her zaman bir adım öndedir.