Sponsor

31 Aralık 2008 Çarşamba

Vicky Christina Barcelona 2008-film-izle-sinema

Vicky Christina Barcelona 2008

imdb puanı : 7.8/10
Yapım : 2008, ABD / İspanya
Tür : Dram / Komedi / Romantik
Yönetmen : Woody Allen
Senaryo : Woody Allen
Oyuncular : Scarlett Johansson, Penélope Cruz, Javier Bardem, Patricia Clarkson, Kevin Dunn, Rebecca Hall, Chris Messina, Christopher Evan Welch, Julio Perillán, Manel Barceló
Yapımcı : Letty Aronson
Görüntü Yönetmeni : Javier Aguirresarobe
Süre : 1 saat, 36 dk.

Konusu:

ispanyaya tatile gelmiş iki kız arkadaş vicky ve cristina,burada tanıştıkları bir ressamla yakınlaşmaya başlarlar. işin içine bir de ressamın eski karısı maria girince aşk üçgeni daha karmaşık bir hal alacaktır…

Zengin Ol Ya da Uğrunda Öl - Get Rich Or Die Tryin 50 Cent

Zengin Ol Ya da Uğrunda Öl - Get Rich Or Die Tryin 50 Cent

50 Cent - Yani Curtis Jackson`ın hayatını anlatan film..
Tüm rap severlerin kesinlikle izlemesini tavsiye ederiz


5.bölüm

Başta Amerika olmak üzere tüm dünyada durdurulamaz bir 50 Cent fırtınası esiyor. Amerika’nın saygın rapçilerinden 50 Cent’in “Get Rich or Die Tryin’” albümünün gördüğü müthiş ilgi satış rakamlarına da yansımaya devam ediyor. Eminem’in yapımcılığını üstlendiği çalışma, “Eminem Show”dan fazla ilgi gördü ve daha başarılı bir satış grafiği yakaladı. Titizlikle oluşturulmuş olan albümün her parçasında harcanan büyük emeğin izleri var. Bu konuda Eminem’i de prodüktörlükteki başarısı için tebrik etmek gerekiyor.

Albümden çıkan ilk single “In Da Club”, tüm dünyayı sarsan bir hit şarkı olarak listelere bomba gibi düştü. Ülkemizde de, gece kulüplerinde ve partilerde son zamanların en çok çalınan yabancı şarkılarından biri olmayı başardı. Dinlerken yerinde duramayacağınız, özellikle güçlü baslarıyla dinleyenin iliklerine işleyen “In Da Club”, başarılı klibiyle de müzik televizyonlarınınson dönemdeki gözdesi oldu. Bu parçanın izleri tazeliğini korurken radyolar yeni favorilerini belirlemişlerdi bile: “21 Questions”. Şarkıda hoş bir fon müziği bulunuyor. Tam bir tatil şarkısı olarak nitelendirilebilecek olan parçada Nate Doog’un nakarat düetini görüyoruz. Bu da şarkıyı keyifli kılan önemli etkenler arasında.

Albümde toplam 20 şarkı bulunuyor. Bunlardan biri giriş (intro) düzenlemesi. Albüm bozuk para şıngırtısı ve silah sesi ile başlıyor. Bu ayrıntının, albümün içeriğiyle olan ilişkisi dikkat çekici özellik taşıyor. İlginç bir nakarat bölümüne sahip olan ve şarkı listesinin ikinci sırasında yer alan “What’s Up Gangsta”nın, giriş parçası olma niteliğine pek da sahip olmadığı düşünülebilir. Ancak albüme kattığı hoş etkiler de yok değil.

Albümün en çok ilgi gören parçalarının başında gelen “In Da Club”ın yanısıra Eminem’in yaşamını anlatan 8 Mile’ın “Wanksta!” adlı soundtrack çalışması da bu albümde yer alıyor.Bunun dışında gerçekten kaliteli ve hit olmaya aday diğer şarkılardan da kısaca söz etmek gerekirse, öncelikli olarak; çok hareketli olmayan ve değerli parçalar olarak dikkat çeken “High All The Time”, Eminem düetli “Patiently Waiting”, her yerinden savaş ve silah sesleri çıkan şarkı “Heat”, “If I Can’t” ve pop tarzı hoş nakaratıyla “P.I.M.P.”ten bahsedebiliriz.

Albümde, 50 Cent’in önceki albümünde de olduğu gibi birkaç düet bulunuyor. Düete katılan ünlüler ise bu sefer Nate Dogg, Eminem, Young Buc ve Tony Yayo. Bu sefer konuk listesi görüldüğü gibi pek kalabalık değil. Gözler Dr.Dre’yi arasa da, o, bu albüm çalışmasında yer almamış.

Şarkı sözleri 50 Cent klasiklerinden çok farklı değil… Tarz olarak Eminem’e ne kadar benzediği biliniyor. Yine sataşmalar, laf atmalar, hakaretler eksik değil. Bunların yanında dokunaklı ve keyifli sözleri olan parçalar da bulunuyor. Aşk dolu ifadelere yer veren “21 Questions”, buözelliklere sahip parçalar arasında sayılabilir.

Albümün diğer şarkıları ise şunlar: “Many Men”, “Blood Hound”, “Back Down”, “Like My Style”, “Poor Lil Rich”, “Don’t Push Me”, Gotta Make It To Heaven”, “U Not Like Me” ve “Life Is On The Line”.

50 Cent’in “Get Rich or Die Tryin’” albümü, hiphop sevenlerin kaçırmaması gereken bir çalışma. 2003 yazına damgasını vuran bu adamla henüz tanışmadıysanız acele etmelisiniz.

Fay Grim , film izle , online izle

Yapım :2006, ABD / Almanya
Tür :Aksiyon / Gerilim
Yönetmen :Hal Hartley
Senaryo :Hal Hartley
Oyuncular :Parker Posey, Liam Aiken, Megan Gay, D.j. Mendel, Jasmin Tabatabai, Chuck Montgomery
Yapımcı :Martin Hagemann, Hal Hartley
Müzik :Hal Hartley
Süre :1 saat, 58 dk.

Fay Grim (Posey), oğlu Ned’i (Aiken) tek başına yetiştirmeye çalışan güçlü bir kadındır. Oğlunun, ortadan kaybolan babası Henry gibi olmamasına, ona benzememesine gayret etmektedir. FBI, Henry’nin “İtiraflar” adlı kitabının çeşitli hükümetlerin özel ve gizli sırlarını ifşa eden siyasi bir itirafname olduğunu açıklar. Fay Grim, bu iddiadan sonra yollara düşer. Amacı, Henry’nin bu ‘ünlü’ kitabını ele geçirmektir. Ancak kendini türlü entrikaların ve tehlikeli bir oyunun içinde bulacaktır.

Cenazede Ölüm online izle seyret download indirmeden izle



Full Ekran Izlemek Icin Kosedeki Kare Tusuna Basiniz

Açıkça Seks - Strictly Sexual (2008)

Yönetmen: Joel Viertel
Yapım Yılı: 2008
Firma: DKZ Films
Süre: 1 saat 39 dk
Dil: İngilizce
IMDB Puanı: 6.2 (290 Oy)
Ülke: Amerika
Tür: Komedi

Müzik: H. Scott Salinas
Senaryo: Stevie Long
Yapımcılar: Sharri Hefner , Shravan Kambam , David Kohner Zuckerman

Oyuncular: Amber Benson, Kristen Kerr, Johann Urb, Stevie Long, Brooke Allen, Trevor Murphy, Abby Wathen, Elizabeth Wood, Ashley Hinson, Josh Megdell


Worst Best Man Ever @ Yahoo! Video

Worst Best Man Ever @ Yahoo! Video

Hoşçakal Güzin,film,izle

Yapım :2008, Türkiye
Tür :Dram
Yönetmen :Cem Görgeç
Senaryo :Cem Görgeç
Oyuncular :Belit Özükan, Ali Sürmeli, Oktay Kaynarca, İsmail Hacıoğlu, Ayten Gökçer, Merve Boluğur
Müzik :Toygar Işıklı
Süre :1 saat, 30 dk.

Tüm vaktini eski Türk filmlerini seyretmekle geçiren Serkan,set işçisi abisinin zoruyla bir huzurevinde çalışmaya başlar.Orda bir zamanların unutulmaz oyuncusu Güzin İpekle karşılaşır. Aralarında sıcak bir dostluk başlar.


www.seyir.tv

Soyagaci - The Abondoned (Türkçe Dublaj)

Evlatlık verilip, bebekken Amerikaya gönderilen bir Rus film yapımcısı seneler sonra doğduğu yer olan ailesi’nin Rusyadaki çiftiliğine geri döner. Kısa süre sonra çiftlikte garip olaylar olmaya başlar. Rus kadın ,nedenin bilmediği bir sebepten dolayı kendinin de içinde bulunduğu bir kaç tane hayalet görür ve zamanla onların orda yaşadığını anlar ve akıl almaz olaylara doğru sürüklenir…


Küçük Adam Türkçe Film izle, online izle

Küçük Adam Türkçe FuLL onLine izLeyin




Married Life - Aşk Kurbanları Filmi İzle

Yapım : 2007, ABD / Kanada
Tür :Dram / Romantik / Suç
Yönetmen :Ira Sachs
Senaryo :Oren Moverman, Ira Sachs
Oyuncular :Pierce Brosnan, Chris Cooper, Rachel McAdams, Patricia Clarkson, David Richmond-peck
Yapımcı :Steve Golin
Görüntü Yönetmeni :Peter Deming
Müzik :Dickon Hinchliffe



@ Yahoo! Video

30 Aralık 2008 Salı

Mamma Mia film izle


IMDB PUANI =============>6.9/10
TUR===================>Romantik Komedi / Müzikal
YONETMEN ==============>Phyllida Lloyd
SENARYO ===============>Catherine Johnson
MUZİK =================>Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Stig Anderson
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ =======>Haris Zambarloukos
GOSTERİM TARİHİ==========>18 Temmuz 2008
YAPIM =================>2008, ABD / İngiltere
SURE ==================>106 Dk
Oyuncular===============>Pierce Brosnan, Meryl Streep, Dominic Cooper, Stellan Skarsgård, Colin Firth, Christine Baranski, Amanda Seyfried, Niall Buggy, Jane Foufas, Leonie Hill, Myra Mcfadyen, Norma Atallah, Juan Pablo Di Pace, Maria Lopiano, Hemi Yeroham, George Georgiou, Chris Jarvis, Philip Michael, Enzo Squillino Jr., Mia Soteriou, Ricardo Montez, Ashley Lilley, Rachel Mcdowall, Colin Davis, Heather Emmanuel, Nancy Baldwin

KONU==>

Babasının kimliğini keşfetmeyi ümit eden genç bir kız olan Sophie Sheridan’ın öyküsü, ünlü pop grubu Abba’nın hit şarkıları eşliğinde anlatılıyor. Sophie Sheridan evlenme aşamasına gelmiş genç bir kızdır. Nikâhtan bir gün öncesinde annesi Donna’nın 20 yıl önce ziyaret ettiği Yunan adalarında yaşadığı geçmişinden üç erkek birden getirir ..



@ Yahoo! Video

@ Yahoo! Video

@ Yahoo! Video

@ Yahoo! Video

@ Yahoo! Video

nitro 2009 izle-film orjinal dil

IMDB

Yönetmen: Alain Desrochers

Yapım Yılı:2007
Süre:90 Dakika
Dil:Fransızca
Tür:Aksiyon

Oyuncular:
Guillaume Lemay-Thivierge, Max
Lucie Laurier, Morgane
Martin Matte, Avocat
Raymond Bouchard, Meg
Myriam Tallard, Alice
Antoine Desrochers, Theo
Martin David Peters, The Veterinarian
Gaston Lepage, Alice\’s Surgeon
Bianca Gervais, Franfreluche
Tony Conte, Gino

Yapımcılar:
Jean-Marie Comeau
Pierre Even
Richard Speer


FİLMM1 @ Yahoo! Video

FİLMM2 @ Yahoo! Video

Bölge 13 (Banliyo 13)

Banliyö 13Dil: Fransızca
Yapım Yeri : Fransa
Yönetmen : Pierre Morel
Senaryo : Luc Besson, Bibi Naceri
Görüntü Yönetmeni : Manuel Teran
Kurgu : FrThoraval, StGaurier
Oyuncular : Cyril Raffaelli, David Belle, Tony D’Amario, Bibi Naceri, Dany Verissimo
Müzik : Damien Roques, Bastide Donny
Yapımcı : Bernard Grenet, Luc Besson

Ödül : 2005 Toronto; Seattle

“Burasi Monako değil canım; Bağdat! ”
(filmden)

Film Hakkında
Uzakdoğu dövüş sanatları ile koşunun birleşmesinden doğan yeni şehir sporu parkour, A noktasından B noktasına, önüne çıkan engelleri yok sayarak mümkün olduğunca hızlı bir şekilde varmak olarak tanımlanıyor. Filmin kahramanı Leito’yu oynayan David Belle bu sporun yaratıcılarından olunca, duvarları yok sayan bu inanılmaz spor, filmdeki aksiyonun temelini oluşturuyor; üstelik filmde herhangi bir dijital efekt de kullanılmıyor. Yıl 2010, Fransa. Fransız hükümeti şehrin en fakir ve suç oranı yüksek mahallelerine karşı çözümü, bu mahallerin etrafına kalın duvarlar örmekte bulmuş. Duvarların içerisinde orman kanunu geçerli. Eski mahkum Leito mahallenin uyuşturucu çetesidir ve lideri Taha’ya karşı savaş vermektedir. Diğer kahramanımız Damien (Cyril Raffaelli) ise başarılı bir sivil polistir. Taha’nın çetesi, yeni üretilmiş, tahrip gücü son derece yüksek bir bombayı çalar. Banliyö 13 içerisinde bir yerde saklı olan bombanın patlamasına sadece 24 saat vardır. Bombayı bulmak için Leito ve Damien’ın birbirleri hakkındaki şüphelerinin üstesinden gelmeleri ve Taha’nın çetesini yenmeleri gerekecektir… Banliyö 13 insan vücudunun sınırlarını zorlayarak aksiyon sinemasına heyecan dolu yepyeni bir boyut getiriyor.

Yönetmen Hakkında
Ünlü bir görüntü yönetmeni olan Pierre Morel, Ar(1993), Taşıyıcı (2002), Sale hasard (2004), Thinning the Herd (2004), L’Am(2004) ve Danny the Dog (2005) gibi filmlerde çalıştı. Banliyö 13 ilk uzun metraj yönetmenlik denemesi.

Winx Club : Kayıp Krallığın Sırrı

8768utytutuy99.jpg

Yapım : 2007, İtalya
Tür : Animasyon / 3 Boyutlu / Çizgi / Çocuk / Fantastik / Macera / Müzikal
Yönetmen : Iginio Straffi
Senaryo : Iginio Straffi, Iginio Straffi (Kitap), Sean Molyneaux
Seslendirenler : Figen Sümeli, Canan Özacun, Elif Acehan, Meral Oltu
Yapımcı : Iginio Straffi, Guiseppe Casalli
Görüntü Yönetmeni : Joanne Lee
Müzik : Hepsi
Dağıtım : Bir Film
Süre : 1 saat, 25 dk.
Gösterim Tarihi : 22 Şubat 2008

KONUSU

On altı yıl önce Sihirli Boyut’un en güçlü savaşçı büyücüleri kendilerini, mutlak kötüyle savaşmak adına kurban ettiler. Bu savaşta ailesi kaybolan ve gezegeni Sparks yok edilen Prenses Bloom, ablası Daphne’nin kendini feda etmesi sayesinde kurtulur. Bloom dünyada kendisini evlat edinen aile tarafından, sıradan bir kız olarak büyütülür.

Bölüm 1 için tıklayın

Bölüm 2 için tıklayın

Bölüm 3 için tıklayın

Korkunç Takip - The Lost Samaritan

Yönetmen : Thomas Jahn
Senaryo : Thomas Jahn Chris Artiga-oliver
Oyuncular : Ian Somerhalder David Scheller R
Yapımcı : Rolant Hergert Ica Souvignier Michael Souvignier
Görüntü Yönetmeni : Henning Jessel


Herkes yakışıklı ama sıradan bir hayat yaşayan William’ısevmektedir. Bir gün, kötü bir araba kazasına tanıkolur. Yaralıyı arabadan çıkartır ve en yakın hastaneye yetiştirmeye çalışır. Ancak bu iyiliği cezasız kalmayacaktırçünkü arabadan kurtarmaya çalıştığı kişidir veşu an da da onları takibe almıştır. William adamların niyetinianlayınca, kabus dolu kaçış başlar.

Bölüm 1 için tıklayın

Bölüm 2 için tıklayın

Bölüm 3 için tıklayın

Üç Maymun - Three Monkeys

5gdf4d4d43ds44d3.jpg

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 24 Ekim 2008
Yönetmen : Nuri Bilge Ceylan
Senaryo : Nuri Bilge Ceylan , Ebru Ceylan
Görüntü Yönetmeni : Gökhan Tiryaki
Yapım : 2008, Türkiye / Fransa / İtalya , 109 dk.

Oyuncular

Hatice Aslan (Hacer) , Yavuz Bingöl (Eyüp) , Ercan Kesal (Servet) , Rıfat Sungar (İsmail)

KONUSU

Gerçeği bilmek, görmek istememek, duymamak veya hakkında konuşmamak, kısacası “Üç Maymun”u oynamak onun var olduğu gerçeğini değiştirir mi? Sorgusu üzerine inşa edilen film, Ceylan’ın sözleriyle, “küçük zaafların büyük yalanlara dönüşerek parçaladığı bir ailenin, gerçeği örtbas ederek herşeye karşın birarada kalma çabasını” anlatıyor.

Yaklaşan genel seçimlere bir muhalefet partisinden aday olarak girecek iş adamı Servet, ıssız bir yolda trafik kazası yapar. Ölümle sonuçlanan kaza sırasında araçta bile olmayan şoförü Eyüp’e para verip yalan söyleterek ölümün sorumluluğunu almasını ister. Servet, kendisi yerine hapse giren Eyüp’ün karısı Hacer ile de ilişkiye girmeye başlayınca, olaylar sonunda bir aile dr**** sebep olacak kadar karışır.

2008 Cannes Film Festivali’nde yarışan film, hem eleştirmenlerden tam not aldı, hem de Nuri Bilge Ceylan’a Uzak ve İklimler ile kazanamadığı “En iyi Yönetmen” ödülünü getirdi.

Bölüm 1 için tıklayın

Bölüm 2 için tıklayın

Bölüm 3 için tıklayın

Bölüm 4 için tıklayın

Dehşet Sokağı (II) - The Amityville Horror

87687yyyyy.jpg

Yapım : ABD
Tür: Dram / Gerilim / Gizem / Korku / Tarih
Yönetmen :Andrew Douglas
Senaryo :Scott Kosar, Jay Anson (Kitap)
Oyuncular :Melissa George, Ryan Reynolds, Jimmy Bennett, Jesse James, Philip Baker Hall, Chloe Moretz
Yapımcı :Michael Bay
Görüntü Yönetmeni :Peter Lyons Collister
Müzik :Steve Jablonsky
Süre :1 saat, 30 dk.

Konusu

13 Kasım 1974’te, polis 112 Ocean Avenue, Long Island, New York adresinden korku dolu bir telefon çağrısı aldı. Polis oraya ulaştığında bütün aileyi yataklarında katledilmiş olarak buldu. Günler sonra, Ronald DeFeo, evdeki bir takım “seslerin” onu, anne ve babası ile 4 kardeşini öldürmeye ittiğini itiraf etti.

Bir yıl sonra, George Lutz, Kathy Lutz ve çocukları hayallerindeki evi bulduklarını düşünerek aynı eve taşındılar. Taşınmalarından kısa bir süre sonra açıklanamaz ve acaip olaylar evde gerçekleşmeye başladı. Kabus gibi görüntüler, ve korkunç sesler hala evde olan bir kötülüğün varlığındandı.

Kızları Chelsea’nin Jodie adında hayali bir arkadaşının varlığıyla ürken Kathy, George’un da gece ve gündüzlerini bodrumda geçirmesiyle ailesini bir arada tutmaya çabalar. George bodrumda “Kırmızı Oda” adıında gizemli bölmeye açılan gizli bir geçit keşfeder. Kötü sesler ve hayaller George’un kafasında yankılanırken ev canlanır ve sonsuza kadar “Amityville Horror” diye bilinecek olan tüy ürpertici olaylar birbiri arkasına sıralanır.

Bölüm 1 için tıklayın

Bölüm 2 için tıklayın

Bölüm 3 için tıklayın

Seven Pounds

908080ooooo.jpg

Tür : Dram
Yönetmen : Gabriele Muccino
Senaryo : Grant Nieporte
Yapım : 2008, ABD , 118 dk.

Oyuncular

Will Smith (Ben Thomas) , Rosario Dawson ( Emily Posa) , Woody Harrelson ( Ezra Turner) , Michael Ealy (Ben in Kardeşi) , Barry Pepper ( Dan) , Elpidia Carrillo (Connie Tepos)

KONUSU

Dahili Hasılat Servisi ajanı Ben Thomas, işi çıktığı sıradışı yolculukta kaçınılmaz bir sırrı da beraberinde taşıyordur.

Bu sır bağlantı kurduğu 7 yabancının hayatını sonsuza dek değiştirecektir.

Umudunu Kaybetme ‘nin başrol oyuncusu Will Smith, filmin yönetmen ve yapımcılarıyla Seven Pounds filminde tekrar bir arada..

Bölüm 1 için tıklayın

Bölüm 2 için tıklayın

Bölüm 3 için tıklayın

Bölüm 4 için tıklayın

Mükemmel Kaçış - Perfect Hide Out

perfect_hideout.jpg

Yapım :2008, Almanya
Tür :Aksiyon / Gerilim
Yönetmen :Stephen Manuel
Senaryo :Andreas Brune, Sven Frauenhoff
Oyuncular :Billy Zane, Cristian Solimeno, Melinda Y. Cohen, Scarlett Sabet
Yapımcı :Rolant Hergert, Ica Souvignier, Michael Souvignier
Görüntü Yönetmeni :Oliver Staack
Müzik :Eckart Gadow

Birbirlerine deliler gibi aşık olan Celia ve Nick için o gün hayatlarının dönüm noktasıdır. Çünkü saatler sonra Amerika’da olacaklar ve her şeye sıfırdan başlayacaklardır. Celia sıradan geçmişini geride bırakırken, Nick bugüne dek bulaştığı her türlü pis işten sıyrılacağı için mutludur. Ama, unutmak istediği eski günlerden bir alacaklı yakasına yapışır. Bu işlere artık bir nokta koymak isteyen Nick, yol üstündeki bir marketi soymaya kalkışır. Markete bir sivil polisin gelmesi ile tüm planı altüst olur. Çünkü kaçmaya çalışırken, polis kendi silahıyla vurulur.Artık yola kendi arabasıyla devam edemeyeceği için, Celia ile ilk gördükleri eve girerler. Amaçları kapıdaki arabanın anahtarını almak ve havaalanına varıp, bu ülkeyi sonsuza dek terk etmektir. Fakat evin etrafı kısa sürede özel tim tarafından sarılır. Marketteki polis ağır yaralıdır, evin sahibi olduğunu düşündükleri bir adamı rehin almışlardır ve dışarıdaki polisler içeride ailenin tamamının bulunduğunu iddia etmektedir. Bu ateş çemberinde Nick kontrolünü iyice kaybetmeye başlar. Kapana kısılmıştır. Evin içinde delirmiş halde bir çıkış, bir anlaşma yolu ararken, kapalı salon kapıları ardında, ailenin geri kalanını bulur.Rehin aldıkları adam onları yemek masasında katletmiştir! Nick için kaçmak; bu cinayetleri de üstlenmek demektir. Ve iki sevgili için tek tehlike artık dışarıdaki polisler değildir. Aileden sağ kalan tek kişi olan Nadine’i, Victor adındaki bu caniye vermeyi kabul etmezler ve evde ölümcül bir kovalamaca başlar.

tek bölüm için tıklayın

Surveillance

4352r3qwa2354qwqewwwwww33.jpg

Yapım :2008, Almanya Usa
Tür :Dram /korku
Yönetmen :Jennifer Chambers Lynch
Senaryo :Andreas Brune, Sven Frauenhoff
Oyuncular :Billy Zane, Cristian Solimeno, Melinda Y. Cohen, Scarlett Sabet
Yapımcı :Rolant Hergert, Ica Souvignier, Michael Souvignier
Görüntü Yönetmeni :Oliver Staack
Müzik :Eckart Gadow

Yaratık İstilası - Alien Raiders

325wds3215rwefasx3333.jpg

Yönetmen: Ben Rock
Senaryo: Julia Fair & David Simkins
Tür: Aksiyon Gerilim
Yıl: 2008

KONUSU

Arizona,Buck Lake’de bulunan Hastings süpermarketinde alışılmış bir başkagün daha biterken bu normal monotonluksilahlı bir grup hayduttarafından bozulur.Görünürde herkes bu grubun soyguniçin geldiklerini sanırlarkenaslında bu kişilerin yaratıklartarafından enfekte olmuş kişileri izleyip bunları avlayan bir grupolduğunu çok geçmeden öğreneceklerdir

Bölüm 1 için tıklayın

Bölüm 2 için tıklayın

Bölüm 3 için tıklayın

29 Aralık 2008 Pazartesi

Taşıyıcı 3 izle-Transporter 3-2008 İzle,Filmi ,İzle

Resmi büyütmek için tıklayın.

Tür: Aksiyon
Yapım : 2008, Fransa
Süre: 100 dk.

Oyuncular
Robert Mark Kamen , Jason Statham (Frank Martin) , Natalya Rudakova (Valentina) , Natalya Rudakova (Valentina) , François Berléand (Tarconi) , Robert Knepper (Johnson) , Jeroen Krabbé (Leonid Vasilev)

Frank Martin’e, Ukrayna’nın Çevre Koruma Ajansı başkanı Leonid Vasilev’in kaçırılan kızı Valentina’yı ulaştırması için baskı yapılıyordur.

Bu tehlikeli yolculuk Marsilya’dan Stuttgartt’a ve Budapeşte’ye, oradan da Karadeniz’deki Odesa’ya kadar sürecektir.

Bir fransız aksiyon filmi olan Taşıyıcı serisi, 3 yıl aradan sonra 3. filmiyle beyazperdede.







@ Yahoo! Video

@ Yahoo! Video

27 Aralık 2008 Cumartesi

Çılgın Kızlar - Bratz Konusu için kullanılan anahtar kelimeler: Çılgın Kızlar - Bratz, Çılgın Kızlar - Bratz izle, Çılgın Kızlar - Bratz videoları, Yo

Çılgın Kızlar - Bratz Konusu için kullanılan anahtar kelimeler:
Çılgın Kızlar - Bratz, Çılgın Kızlar - Bratz izle, Çılgın Kızlar - Bratz videoları, Youtube Çılgın Kızlar - Bratz, Çılgın Kızlar - Bratz indir, Çılgın Kızlar - Bratz download, Çılgın Kızlar - Bratz Direk İzle, Çılgın Kızlar - Bratz İndirmeden İzle, Online Çılgın Kızlar - Bratz İzle, , Çılgın Kızlar - Bratz videoasu, Çılgın Kızlar - Bratz filmi, Çılgın Kızlar - Bratz klibi, Çılgın Kızlar - Bratz video klibi, Çılgın Kızlar - Bratz şarkısı, Çılgın Kızlar - Bratz dizisi, Çılgın Kızlar - Bratz bölüm
Benzer Konular: Çılgın Kızlar - Bratz - Çılgın Kızlar - Bratz - Çılgın Kızlar - Bratz - youtube Çılgın Kızlar - Bratz - Çılgın Kızlar - Bratz dizisi - Çılgın Kızlar - Bratz izle

Etiketler: Bratz, Çılgın Kızlar, film, film izle, online film, online film izle, online yabancı film izle, yabancı film, yabancı film izle

bratz, bratz filmi, bratz filmi izle, çılgın kızlar, film izle, Filmler

Bratz, Bratz Filmi, Bratz Izle, Bratz Indirmeden Izle, Bratz Izle, Bratz Online Izle, Bratz Seyret, Çılgın Kızlar, Çılgın Kızlar Filmi, Çılgın Kızlar Izle, Çılgın Kızlar Indirmeden Izle, Çılgın Kızlar Izle, Çılgın Kızlar Online Izle, Çılgın Kızlar Seyret, Dublajlı Film Izle, Erotik Filmler, Erotik Sinema, indirmeden film izle, izle, komedi, Komedi filmi izle, online film izle, Online Sinema Filmi Seyret, seyret, Sinema Filmi Seyret, The Movie, Tr Dublaj, türkçe dublaj, Türkçe Dublaj Film İzle, türkçe film izle

Bratz, Çılgın Kızlar, film izle

Bratz - Çılgın Kızlar

İYİ SEYİRLER..

Türü: Komedi / Gençlik

Türü: Komedi / Gençlik
Yapımı: Amerika(ABD), 2007
Gösterim Tarihi: 7 Eylül 2007

Özeti:
Nathalia Ramos (Yasmin), Janel Parrish (Jade), Logan Browning (Sasha), Skyler Shaye (Cloe) çocukluklarından beri arkadaştırlar. Kendi aralarında verdikleri bir sözle sonsuza dek yakın arkadaş kalacaklardır. (BFF - Best Friends Forever)
Bu dört arkadaş her zaman birbirlerini yetenekleri, kişilikleri, karakterleri ve muhteşem moda stilleriyle desteklemişlerdir. Artık liseye başlayan Yasmin, Jade, Sasha ve Cloe yeni bir dünya ile karşılaşırlar. Burada ergen olarak yaşamanın zorluklarını anlayan kızlar, git gide birbirlerine daha çok kenetlenirler. Bu sırada kendilerine ” Bratz ” grubu ismini verir ve çevre baskısına karşı koyarlar. Gerçek güçün birbirlerinin hakkını savunmak, sadık olmak ve hayallerinin peşinden koşmak olduğunu anlarlar.

1.bratz


2. kısım


Let The Right One In Movie

sadasd

Yapım : 2008, İsveç
Tür : Dram / Korku
Yönetmen : Tomas Alfredson
Senaryo : John Ajvide Lindqvist, John Ajvide Lindqvist (Kitap)
Oyuncular : Per Ragnar, Kare Hedebrant, Lina Leandersson, Henrik Dahl, Karin Bergquist, Peter Carlberg, Ika Nord

Oskar Stockholm’un banliyölerinde yaşayan, çevresi tarafından pek aldırış edilmeyen 12 yaşında bir çocuktur. Oldukça sıradışı bir kız olan Eli’ye aşıktır. Oskar, güneş ışığına dayanamayan, geceleri dışarı çıkan Eli’nin sırrını öğrenir. Onun başka insanların kanına muhtaç olan bir vampir olması Oskar’ı bir seçimin eşiğine getirir.

romantizmin vampirizm ile harmanlandığı, 2008 isveç yapımı korku filmi. gerilim-korku sineması klişelerle beslenmeye başladı ve insanlar sıkıldı. ama bu film türüne yeni bir renk verecek gibi gözüküyor.

Yapay Zeka - A.I. Artificial Intelligence İzle

Tür : Bilim Kurgu / Fantastik / Macera
Gösterim Tarihi : 5 Ekim 2001
Yönetmen : Steven Spielberg
Senaryo : Brian Aldiss , Ian Watson , Steven Spielberg
Görüntü Yönetmeni : Janusz Kaminski
Müzik : John Williams
Yapım : 2001, ABD , 145 dk.

Oyuncular

Haley Joel Osment (David Swinton) , Jude Law (Gigolo Joe) , Frances O’Connor (Monica Swinton) , Sam Robards (Henry Swinton) , Jake Thomas (Martin Swinton) , Brendan Gleeson (Lord Johnson-Johnson) , William Hurt (Professor Hobby)
Onbir yaşındaki bir çocuk olan David, dış görünüşüyle yaşıtlarından ayırt edilecek bir özelliğe sahip değildir. Gerçekten sevgi dolu bir yüreği vardır. Fakat kendisi gerçek değildir…

21. Yüzyılın ortalarında bir mucit, kendi varlığından haberdar olan (yani özbilinç sahibi) yeni bir tür bilgisayar geliştirir. Bu icadın temel amacı, kendini insan yerine koyarak, insanlığın ortak sorunlarına (kutuplardaki buzun eriyerek dünyayı sel altında bırakması gibi) çözüm bulmasıdır. Bu tür yapay zeka çeşitli robotlara monte edilir. Bunlardan biri, bir çocuk formundadır. Ve özbilinç sahibi bu robot, günün birinde basit bir makineden daha fazla birşey olup olamayacağını merak etmektedir…

Bilimkurgu donelerle geleceğe taşınmış bir tür Pinokyo uyarlaması olan bu yapım, yönetmeni Spielberg’le olduğu kadar başrol oyuncusu Haley Joel Osment ile de dikkat çekiyor.

Bölüm 1 izlemek için tıklayın

Bölüm 2 izlemek için tıklayın

Bölüm 3 izlemek için tıklayın

Bölüm 4 izlemek için tıklayın

Famale Agents-Tehlikeli Kadınlar-2008-film izle

http://www.movie-list.com/forum/attachment.php?attachmentid=4466&stc=1&d=1211567246

Yönetmen / Directors» Jean-Paul Salome
Oyuncular / Actors» Sophie Marceau , Julie Depardieu , Marie Gillain
Konu» 1944 yılında Fransa”da geçen filmde; tutsak ve bir hastahanede kalan İngiliz Casusu, Almanların elinden kurtarmak için kimi hayattan beklentisi kalmayan 5 Fransız Kadın özel olarak seçilip ve göreve gönderilir. Bunun yanında Alman albayı öldürme emri alırlar, çünkü albay yakında olması beklenen gizli Normandiya çıkarmasının farkına varmak üzeredir..
Filmde SOE Ajanı Lisé de Baissac”ın hayat hikâyesinden esinlenmiştir..
DVD İçin Ekstra Bilgi» İnteraktif Menü
Üretici Firma(lar) / Producer» Tiglon
DVD Dublaj Dilleri / Language » Türkçe / Fransızca
DVD Alt Yazı Dilleri / Subtitle » Türkçe / Turkish
Tür / Type» Duygusal/Dram
Süre» 113 Dk.
Görüntü Tipi / Image Type» PAL


Worst Best Man Ever @ Yahoo! Video

Worst Best Man Ever @ Yahoo! Video

Worst Best Man Ever @ Yahoo! Video

Garden Party Filmi İzle, İndirmeden İzle

Yönetmen
Jason Freeland
Senaryo Yazarı
Jason Freeland
Oyuncular
Vinessa Shaw (Sally), Christopher Allport (Davey), Willa Holland (April), Sonita Henry (Celine), Lisa Arturo (Aprilin Annesi)
Müzik
John Swihart


Dünyanın Durduğu Gün The Day The Earth Stood Still İzle


Yapım : 2008, ABD
Tür : Bilim Kurgu / Aksiyon / Dram / Gerilim
Yönetmen : Scott Derrickson
Senaryo : Edmund H. North, David Scarpa
Oyuncular : Keanu Reeves, Jennifer Connelly, Jaden Smith, John Cleese, Kathy Bates, Lorena Gale, Jon Hamm, Hiro Kanagawa, Andrew Wheeler, Aaron Douglas, Serge Houde, Daniel Bacon, Chris Bradford, Tyler Mcclendon, Ben Cotton, J.c. Mackenzie, Alisen Down, Mousa Kraish, Patrick Sabongui, Richard Tillman, Sunita Prasad, Craig Stanghetta, George Sharperson, Aaron Craven, Kevan Kase, Shaine Jones, Victor Favrin, Bertrand Roberson Jr.
Yapımcı : Erwin Stoff, Gregory Goodman, Paul Harris Boardman
Görüntü Yönetmeni : David Tattersall
Müzik : Tyler Bates
Dağıtım : Tiglon
Süre : 1 saat, 35 dk.
Gösterim Tarihi : 12 Aralık 2008

Washington D.C’de sıradan bir gün yaşanırken,içinde uzaylı Klaatu ve onun birçok güce sahip robotu Gort’u taşıyan bir UFO şehrin tam ortasına iniş yapar.UFO’nun içinde çıkan Klaatu ve Gort,yeryüzüne barış getirmek için görevlendirilmişlerdir.Ancak gezegenler arası bir barış için belki de yeryüzünü yok olması gerekmektedir.Klaatu,yeryüzü için hala umut olduğunu düşünürken,ordu tarafından yok edilir.Bu nedenle robotu Gort,daha sert ve agresif tedbirler almak zorunda kalır.Filmde Reeves Klaatu’yu canlandırırken,Jennifer Connelly ise onun yeryüzünde tanışacağı bilim insanlarından Helen Benson’ı oynuyor.


@ Yahoo! Video

@ Yahoo! Video

@ Yahoo! Video